• Vind de laagste prijs
  • Alleen de beste aanbieders
  • Eenvoudig vergelijken

Logo SUP board | stand up paddle

Aqua Marina SUP Test - Stand Up Paddle Board Test - Supboard-99

Bezig met laden...
Aqua Marina SUP Test

Op Supboard-99 verkopen we een groot aantal opblaasbare SUP-boards. Het is vaak lastig om een keuze te maken tussen de verschillende Stand Up Paddle boards en te bepalen voor welke situatie deze het meeste geschikt zijn.

Dit kan met het type water in de omgeving te maken hebben, wanneer je het SUP board gebruikt, je gewicht, het aantal personen die gebruik maken van het SUP board en vele andere factoren.

Kort gezegd is het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. In de SUP-board aankoopgids voor beginners en de SUP-board aankoopgids voor gevorderden proberen we je al op weg te helpen. Maar zelfs dat dekt natuurlijk niet alles af.

Daarom hebben we op de website een apart onderdeel gemaakt waar de belangrijkste Aqua Marina SUP-boards worden bekeken en er dieper wordt ingegaan op de voor- en nadelen van elk board.

Wist je dat een board binnen 5 tot 10 minuten opgepompt kan worden?

Als je de naam van een bepaalde SUP niet kent,
kun je ook op een van de afbeeldingen klikken om naar de betreffende test te gaan.

Wat is Aqua Marina?

Aqua Marina is een van de snelst groeiende en grootste fabrikanten van opblaasbare Stand Up Paddle Boards. Het bedrijf richt zich op de vrijetijdsmarkt, met afstand de grootste markt wereldwijd.

De SUP-boards zijn bijzonder geschikt voor personen die 0-5 jaar ervaring met SUP-boarding hebben en deze niet professioneel gebruikean. De SUP-boards zijn opblaasbaar en hebben weinig plaats nodig. Dit geldt natuurlijk voor thuis, maar ook voor het transport. Daarom zijn de boards extreem geliefd om mee te nemen op vakantie of naar een plek met water in de buurt.

Aqua Marina SUP-test: Wat wordt besproken?

Ieder SUP board wordt uitgebreid besproken. We proberen een zo uniform verhaal aan te houden, zodat je een zo goed mogelijke vergelijking kunt maken. We zullen de technische specificaties doornemen, voor wie het SUP board het meest geschikt is en waarom en we zullen de voor- en nadelen van ieder board beschrijven.

In de Aqua Marina SUP test zullen wij een zo eerlijk mogelijke mening geven en niet alleen de voordelen van een board beschrijven.

Heb je vragen of opmerkingen over onze tests? Stuur ons dan een e-mail. Hieronder vind je nog een video met een overzicht van de Aqua Marina collectie. Natuurlijk kun je deze boards ook bij ons in de shop vinden.

De meeste boards zijn 15 cm dik en daardoor extra sterk

Andere Stand Up Paddle Board Reviews

Behalve Aqua Marina Stand Up Paddle Board test reviewen we ook andere SUP Boards van verschillende merken waarvan we zien dat ze het goed doen in de markt.

Regelmatig voegen we nieuwe reviews toe om een zo compleet mogelijk beeld te kunnen laten zien van alle SUP boards die beschikbaar zijn op de markt.

Bekijk een aantal van onze reviews van andere Stand Up Paddle Boards aan de rechterkant.