• Vind de laagste prijs
  • Alleen de beste aanbieders
  • Eenvoudig vergelijken

Logo SUP board | stand up paddle

SUP Board 150 kg : Welke boards zijn geschikt?

Bezig met laden...
SUP Board 150 kg

Misschien ben je zelf iets groter, of ben je op zoek naar een board voor meerdere personen tegelijk? Een SUP Board dat 150 kg of meer aan draaggewicht heeft is dan waar je naar op zoek bent. Op deze pagina vergelijken we de verschillende SUP Boards die geschikt zijn voor grotere mensen of voor meerdere kleinere personen. Deze worden onderverdeeld in boards die daadwerkelijk zijn bedoeld voor meerdere personen (familie SUP Boards) en boards die zijn bedoeld voor één persoon, maar voor meerdere personen gebruikt zouden kunnen worden.

SUP Boards 150 kg voor één persoon

SUP Boards met een draaggewicht van 150 kg zijn aan te raden voor als je erg groot bent en het standaard draaggewicht niet voldoet. Vaak heb je het liefst ook nog eens een speling van 20/30 kg onder het draaggewicht om niet op de grens van natte voeten terecht te komen, dus kom je als groot persoon al snel in de richting van een dergelijk board.

Onze top SUP Boards 150 kg voor één persoon:

De prijzen in dit segment variëren, waarbij moet worden opgemerkt dat het duurste board hier, de Bluefin Cruise Carbon, extra hoge kwaliteit materialen heeft en dus een stuk duurzamer is dan de andere twee boards. Voor de standaard SUP boarder gaat het dus tussen de Bluefin Cruise 10'8", de Bluefin Cruise Carbon 10'8" en het MOAI SUP Board 11'. Hier wordt de paddle meegeleverd, evenals een draagtas, pomp, enkelkoord en reparatiesetje.

Tussen deze drie SUP boards gaat het vooral om design, grootte en gewicht van de SUP boards. Daarbij kunnen we de drie overgebleven SUP boards verdelen onder de doelgroep:

Bluefin Cruise 10'8"

Voor mensen die een compleet pakket van hoge kwaliteit willen bij duurder model van 150 kg en die nog niet helemaal zeker zijn of een SUP board wel echt iets voor hun is en vaak gebruikt gaat worden. Dit board is ook verkrijgbaar in 12' en 15' indien een hoger maximumgewicht nodig is. De 15' komt later in deze gids nog terug.

Product bekijken
150 kg sup board
Bluefin Cruise Carbon 10'8" (150 KG)

Voor mensen tot 150 kg is dit de beste optie van extreem hoge kwaliteit, dit materiaal kan iedereen eenvoudig dragen.. Ook voor meerdere personen die samen ongeveer dit gewicht hebben is de Bluefin Cruise Carbon 10'8" een goede keus, al zouden we dan toch eerder de 12' of 15' versie aanraden, die onder de familie SUP Boards valt.

Product bekijken
150 kg sup board
MOAI SUP BOARD 11' (150 KG)

De MOAI is een SUP board met een maximum draaggewicht van 150 kg van de allerhoogste kwaliteit en met een fraai design. Ten opzichte van de Aqua Marina Monster, die 170 kg aan draaggewicht heeft, weegt de MOAI ruim 1 kg minder. Het board is steviger en duurzamer. Daarom raden wij voor deze doelgroep aan om dit board aan te schaffen.

Product bekijken
150 kg sup board

Familie SUP Boards

  • Bluefin Mammoth (650 kg)
  • Bluefin Cruise 15' (240 kg)
  • Aqua Marina Super Trip (210 kg)
  • Aqua Marina Mega SUP Board (650 kg)

Tussen deze twee familie SUP boards is de verdeling eenvoudig te maken, aangezien de Aqua Marina Super Trip voor twee personen (mogelijk met huisdier) is gemaakt en de Aqua Marina Mega tot zo’n 7-10 personen (afhankelijk van het gewicht) kunnen ondersteunen. Ga je dus met een hele vriendengroep of in ieder geval meer dan 2 personen op één SUP board erop uit, kies dan absoluut voor het Aqua Marina Mega SUP Board. Als je de kosten samen deelt ben je ook nog eens een stuk voordeliger uit dan met allemaal een eigen SUP board!

Mocht je nog vragen hebben over SUP Boards voor 150 kg of meer of andere Stand Up Paddle vragen die op de website en in de FAQ nog niet worden beantwoorden, neem dan contact met ons op! We zullen zo snel mogelijk reageren om je verder te helpen met je keuze voor het perfecte SUP board.

Bluefin Mammoth

De Bluefin Mammoth is een echte familie SUP, geschikt voor een totaalgewicht van tot wel 500 kg! Zo kun je gezellig samen over het water heen glijden en in gezelschap genieten van de vrijheid en samen peddelen. Een groot oppervlak en het leuke design maken dit tot de ideale familie-SUP.

Product bekijken
500 kg sup board
Bluefin Cruise 15'

De Bluefin Cruise 15' is een SUP voor het gezin, met een draaggewicht van tot wel 240 kg! Ga samen het water op en neem zelfs de kids of de hond mee voor een gezellige trip!

Product bekijken
240 kg sup board
Aqua Marina Super Trip

De Aqua Marina Super Trip is een echte familie SUP, geschikt voor twee personen en eventueel een hond. Zo kun je gezellig samen over het water heen glijden en in gezelschap genieten van de vrijheid en samen peddelen. Een groot oppervlak en 210 kg draagvermogen en het leuke design maken dit tot de ideale duo-SUP.

Product bekijken
150 kg sup board
AQUA MARINA MEGA SUP BOARD

Het Aqua Marina MEGA SUP Board is eigenlijk het ultieme party SUP Board. Het board heeft een draaggewicht van maar liefst 650 kg, dus je kunt er met tot wel 7 personen plezier op hebben. Maak er één groot feest van op het water door samen te peddelen, of maak er een wedstrijdje van om elkaar van deze SUP af te vechten zoals je vroeger altijd deed. Gegarandeerd plezier voor een grote groep vrienden of familie.

Product bekijken
150 kg sup board