• Vind de laagste prijs
 • Alleen de beste aanbieders
 • Eenvoudig vergelijken

Logo SUP board | stand up paddle

ISLE SUP Boards

Bezig met laden...

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. ISLE Sportsman
  • Merk Isle
  • Speciaal voor: (Jong)volwassenen
  € 595,00
 2. ISLE Pioneer 2.0
  • Merk Isle
  • Speciaal voor: (Jong)volwassenen
  € 595,00
 3. ISLE Megalodon 2.0
  • Merk Isle
  • Speciaal voor: Familie / vriendengroep
  € 825,00

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ISLE SUP Boards: Ontdek de Uitgebreide Collectie Opblaasbare Paddleboards

Welkom bij ISLE SUP Boards, waar je een uitgebreide collectie opblaasbare paddleboards zult ontdekken die je wateravonturen naar een hoger niveau tillen. Of je nu een beginner of een ervaren peddelaar bent, ISLE biedt een diverse reeks opblaasbare SUP-boards die aansluiten bij verschillende vaardigheidsniveaus, stijlen en voorkeuren.

1. Allround Opblaasbare SUP-Boards: De allround opblaasbare SUP-boards van ISLE zijn veelzijdig en perfect voor peddelaars van alle niveaus. Deze boards zijn ontworpen voor stabiliteit, wendbaarheid en gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende wateromstandigheden. Of het nu gaat om rustige meren of kleine golven, deze boards bieden een gebalanceerde en plezierige peddelervaring.

2. Touring Opblaasbare SUP-Boards: Als avonturier die uitgestrekte waterwegen wilt verkennen of lange afstanden wilt afleggen, zijn de touring opblaasbare SUP-boards van ISLE de perfecte keuze. Deze boards zijn ontworpen voor verbeterde glijprestaties, uitzonderlijke koersvastheid en superieure stabiliteit, zodat je moeiteloos kunt cruisen over vlakwater en uitdagende omstandigheden kunt navigeren.

3. Yoga Opblaasbare SUP-Boards: Ervaar de perfecte combinatie van rust en balans met de yoga opblaasbare SUP-boards van ISLE. Deze speciaal ontworpen boards bieden voldoende dekruimte, stabiliteit en een zachte en comfortabele ondergrond, zodat je yoga, meditatie en fitnessoefeningen kunt beoefenen terwijl je in contact staat met de natuur op het water.

4. Fitness Opblaasbare SUP-Boards: Blijf actief en geniet van een volledige workout met de fitness opblaasbare SUP-boards van ISLE. Deze boards zijn ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, zodat je verschillende fitnessactiviteiten kunt uitvoeren, zoals cardio, krachttraining en core-oefeningen, terwijl je geniet van de voordelen van het zijn op het water.

5. Race Opblaasbare SUP-Boards: Voor competitieve zielen en snelheidsliefhebbers biedt ISLE race opblaasbare SUP-boards die ultieme prestaties leveren. Deze boards zijn ontworpen voor maximale snelheid, wendbaarheid en efficiëntie, waardoor je kunt deelnemen aan races of je persoonlijke record kunt uitdagen terwijl je geniet van de sensatie van het peddelen op hoge snelheid.

6. Jeugd Opblaasbare SUP-Boards: Maak de jongere generatie bekend met de vreugde van het suppen met de jeugd opblaasbare SUP-boards van ISLE. Deze boards zijn speciaal ontworpen om stabiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak te bieden voor jonge peddelaars. Met veiligheid als prioriteit bieden ze een perfect platform voor kinderen en tieners om hun peddelvaardigheden te ontwikkelen en onvergetelijke wateravonturen te beleven.

ISLE hecht veel waarde aan hoogwaardige opblaasbare SUP-boards die prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijke kenmerken combineren. Elk board wordt zorgvuldig vervaardigd met geavanceerde materialen en constructietechnieken, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid bij al je peddelactiviteiten.

Dus, of je nu ontspanning, fitness, verkenning of competitie zoekt, bij ISLE vind je een opblaasbaar SUP-board dat aan je behoeften voldoet. Waag je vol vertrouwen aan je volgende wateravontuur en ervaar de sensatie van het suppen met ISLE SUP Boards!