• Vind de laagste prijs
  • Alleen de beste aanbieders
  • Eenvoudig vergelijken

Logo SUP board | stand up paddle

Ruilen & Retourneren

Bezig met laden...

Ruilen en Retourneren - Supboard-99

Service en garantie op orders voor april 2023

Vanaf 2023 hebben wij een nieuwe eigenaar en blijven wij ons inzetten voor uitstekende service en kwaliteit. Voor vragen over garantie en service kun je nog steeds contact met ons opnemen via sup@99webshops.nl. Wij helpen je graag verder!

Email: sup@99webshops.nl
KVK nr.: 09091970
Btw nr.: NL820744025B01

Q-Watersports behoudt zich het recht voor de retour gezonden artikelen te weigeren, wanneer niet aan de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen zijn voldaan.

 

Retourinformatie

Je dient na ontvangst van het pakket te controleren of de artikelen conform de bestelling zijn geleverd. Wanneer dat niet zo is, dan dien je Supboard-99 hiervan binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@supboard-99.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Adres retourzending voor orders later dan april 2023:

Stuur een mail naar info@supboard-99.com met de ordergegevens, en we sturen je de retourinstructies toe.