• Vind de laagste prijs
  • Alleen de beste aanbieders
  • Eenvoudig vergelijken

Logo SUP board | stand up paddle

Bezig met laden...

Bluefin Carbon Paddle

SKU
Bluefin Carbon Paddle
€ 149,99

De Cruise Carbon Drive Peddel is een uitstekende driedelige peddel die verstelbaar is van 175 tot 210 centimeter. Het is vervaardigd met een nieuwe rubberen handgreep, een lichtgewicht koolstofvezelschacht en een nylon blad gevuld met glas. Het traanvormige blad is ontworpen om de peddelslagen krachtiger, stabieler en efficiënter te maken.

De peddel heeft verschillende belangrijke eigenschappen die hem uniek maken. Zo heeft hij quick-release camsloten en een veerclip, waardoor het manoeuvreren gemakkelijker wordt en je meer snelheid kunt behalen op het water. Dit maakt de peddel perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare peddel van hoge kwaliteit.

Bij Bluefin staat het milieu voorop. Daarom wordt er bij elke aankoop van de Cruise Carbon Drive Peddel een boom geplant. Bovendien worden zoveel mogelijk gerecyclede materialen gebruikt tijdens het productieproces en wordt er gestreefd naar duurzaamheid. Zo worden zoveel mogelijk grondstoffen teruggegeven aan onze planeet.

Wil je jouw Cruise Carbon Drive Peddel ombouwen tot een kajakpeddel? Dan kun je onze carbon kajak-ombouwkit aanschaffen. Zo kun je nog meer avonturen beleven op het water.

De Cruise Carbon Peddel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige peddel die betaalbaar is. Het ontwerp komt overeen met onze Bluefin Cruise Carbon 2022-boards, maar de peddel past perfect bij onze andere boards. Het is ideaal om rustig te peddelen en te genieten van de omgeving.

Meer informatie
MerkBluefin
MateriaalCarbon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bluefin Carbon Paddle
Uw waardering

Product Questions