• Klantbeoordeling: 9.1/10
 • Betaal achteraf
 • Gratis verzending > €50
 • Minimaal 1 jaar garantie

Logo SUP board | stand up paddle

Blog

Bezig met laden...
 1. Aqua Marina Opblaasbare SUP en Kajak Collectie 2021
  20
  Dec

  Aqua Marina Opblaasbare SUP en Kajak Collectie 2021

  Aqua Marina 2021 Collectie

  Aqua Marina heeft onlangs de nieuwe collectie SUP boards en opblaasbare kajaks bekend gemaakt. Hier zitten weer heel wat vernieuwingen en verrassende modellen tussen.

  Lees in dit blog alles over de nieuwe collectie en kom erachter wat verdere veranderingen zijn ten opzichte van 2020!

  Lees meer
 2. De Beste SUP boards voor Beginners
  20
  Nov

  De Beste SUP boards voor Beginners

  Beste SUP beginners

  Vooral voor beginners is een opblaasbaar SUP board ideaal.

  Doordat het board opblaasbaar is, is het een stuk stabieler en toegankelijker voor mensen die pas net hebben kennisgemaakt met de sport.

  Lees hier meer over de beste SUP boards voor beginners.

  Lees meer
 3. De geschiedenis van SUP
  20
  Nov

  De geschiedenis van SUP

  SUP Geschiedenis

  De geschiedenis van Stand up Paddle. Paddle boarding (ook bekend als stand up paddleboarding of SUP) wordt in Nederland steeds populairder.

  En terecht, want het is een geweldige activiteit om te doen, waarmee je je hele lichaam kunt trainen of gewoon heerlijk ontspannen kunt cruisen.

  Maar wat weten we eigenlijk van de geschiedenis van SUP boarden?

  Lees meer
 4. 5 redenen waarom je geen goedkoop SUP board van €200 of minder wilt kopen
  01
  Jan

  5 redenen waarom je geen goedkoop SUP board van €200 of minder wilt kopen

  goedkoop sup board

  Je ziet het de laatste tijd steeds vaker in zowel offline als online winkels: extreem goedkope opblaasbare SUP boards die je wil voor maximaal €200 kunt kopen. Het kan zeer verleidelijk zijn om deze te kopen als je weinig budget hebt en je denkt dat het toch geen verschil gaat maken bij het beginnen met SUP boarden.

  Het is echter geen verstandige beslissing om voor een dergelijk board te gaan. Je krijgt het product waar je voor betaalt en dat is niet in elk geval gunstig.

  Waarom zijn deze niet interessant en kun je beter voor een iets duurder model gaan? Lees hieronder de 5 redenen om iets meer budget te reserveren voor een SUP board.

  Lees meer
 5. Essentiële tips als je gaat SUP'en met kinderen
  01
  Jan

  Essentiële tips als je gaat SUP'en met kinderen

  Beste Kinder SUP

  Het fantastische aan Stand Up Paddling is dat je je midden in de natuur begeeft. Ideaal om te beoefenen in groepsverband; waarom dan niet SUP boarden met kinderen?

  Het is de perfecte gelegenheid om tevens de liefde voor natuur bij kinderen te bevorderen. Ook helpt het hun oog-hand coördinatie te verbeteren. In alle opzichten dus goed voor hun ontwikkeling.

  Het is handig om te beginnen bij kleine meertjes totdat ze redelijk gevorderd zijn. We geven antwoord antwoorden op de vragen; hoe, waar en wat?

  Lees meer
 6. Helemaal zen dankzij Stand Up Paddling
  01
  Jan

  Helemaal zen dankzij Stand Up Paddling

  SUP Yoga

  Heerlijk ontspannen op het water en weg zijn van alle drukte op je SUP Board met SUP Yoga.

  Geniet van de omgeving, de frisse buitenlucht en een goede work-out zonder dat je je in een zweterige sportschool hoeft te begeven tussen de mensen.

  Wil jij meer weten over SUP-Yoga en welke SUP boards hier het meest geschikt voor zijn? Lees dan eens dit artikel door.

  Lees meer
 7. 7 redenen waarom je van je opblaasbare SUP board houdt!
  01
  Jan

  7 redenen waarom je van je opblaasbare SUP board houdt!

  Aqua Marina Atlas Opblaasbaar SUP Board

  Stand up Paddle boarding staat garant voor een dag plezier en een fantastische workout.

  Ruim 8 jaar geleden werden wij op slag verliefd op deze sport en sinds vorig jaar zijn we deze webshop gestart.  Ons specialisme ligt bij opblaasbare sup boards.

  Maar wat is nou het allerleukst aan deze SUPs? Hierbij de 7 redenen waarom je van je opblaasbare SUP board houdt!

  Lees meer
 8. Je SUP board goed behandelen
  20
  Apr

  Je SUP board goed behandelen

  stand up paddle board behandelen

  Wanneer je een SUP board hebt, dan heeft deze natuurlijk de nodige aandacht nodig op het gebied van gebruik. Je wilt natuurlijk zoveel en zo lang mogelijk genieten van je SUP board.

  Het is vanzelfsprekend dat een SUP board veel te verduren krijgt. Je moet vooral aandacht besteden aan drie belangrijke zaken in het gebruik van je SUP om ervoor te zorgen dat deze lang goed blijft. Lees deze hier!

  Lees meer
 9. SUP op vakantie

  SUP op vakantie

  Het is heerlijk weer, het SUP seizoen is in volle gang en je gaat op vakantie. Wat is er nu lekkerder dan gewoon je SUP meenemen in een rugzak zodat je op jouw vakantiebestemming ook op het water kan met jouw eigen SUP board?

  Lees hier het grote voordeel van een opblaasbare SUP op vakantie.

  Lees meer
 10. De juiste voeding voor én na het SUP’en

  Beste SUP Voeding

  Het ziet er nu misschien nog niet zo uit als we naar buiten kijken, maar de zomer komt toch echt steeds dichterbij. Ideaal om lekker aan SUP (Stand Up Paddle) te gaan doen!

  Naast dat Stand Up Paddling een plezierige hobby is, waarbij je heerlijk op het water bent en van de zon kunt genieten, is deze sport ook nog eens erg intensief en dus een goede workout.

  Omdat SUP’en zo intensief is, is het belangrijk om de juiste voeding te kiezen voor én na een SUP sessie! In dit artikel helpen we je bij het kiezen van de juiste maaltijden.

  Lees meer
 11. SUP veiligheid: 7 tips zodat jij altijd veilig kan peddelen

  SUP Board Veiligheid

  Stand up paddleboarding is de snelst groeiende watersport wereldwijd. Jaarlijks stappen honderdduizenden watersporters voor het eerst op een SUP board. Deze sport is zeer laagdrempelig en binnen no-time kun jij je eerste tour peddelen. Toch is het belangrijk dat je de veiligheid van SUP boarden in acht neemt.

  Als je een SUP board beschouwt als een leuk stuk speelgoed, dan zie je de gevaren niet. Een SUP board kan je snel in diep en onrustig water brengen. In dit artikel geven we je 7 tips voor een goede veiligheid tijdens het SUP boarden!

  Lees meer
 12. 5 SUP accessoires die je altijd mee moet nemen

  5 accessoires voor je sup board

  Wat heb je behalve een Stand Up Paddle board nodig aan extra accessoires om het water op te kunnen?

  In principe zou je natuurlijk met alleen maar een SUP board het water op kunnen gaan, maar voor extra veiligheid en comfort zijn er toch een aantal accessoires aan te raden om jouw SUP tocht een stuk aangenamer te maken.

  Lees meer
 13. 5 dingen die je moet weten voor je een SUP board koopt

  stand up paddle board kopen

  Stand-up paddle-boarding (SUP) is om goede redenen de snelstgroeiende sport ter wereld. Het geeft heel veel plezier, het is een geweldige workout en iedereen kan het doen omdat het gemakkelijk te leren is. Het kiezen van je eerste paddle board kan echter een uitdaging zijn. Lees hier de 5 dingen die je moet weten voor je een SUP board koopt.

  Lees meer
 14. Het verschil tussen een opblaasbaar SUP board en een hard board

  opblaasbaar SUP board vs hard board

  Sta je op het punt om een SUP board te kopen, maar twijfel je tussen een opblaasbaar board en een hard board?

  Lees dan deze gids, ontdek de voor- en nadelen van beide typen SUP boards en maak jouw keuze voor het ultieme board.

  Lees meer
 15. 6 redenen waarom jij vandaag nog een SUP board moet kopen!

  stand up paddle board kopen

  Suppen wordt steeds populairder. Het is een van de weinige watersporten die je binnen een paar minuten onder de knie hebt en waarbij je jouw eigen niveau kunt bepalen. Sinds 2013 hebben wij de sport ontzettend zien groeien en zien toenemen. Zeg nou eerlijk, jij ziet het toch ook overal op jouw favoriete vakantiebestemming de laatste jaren?

  Wat is nu de reden dat SUP zo populair is geworden? Lees dit blogartikel met 6 redenen waarom SUP fantastisch is en waarom ook jij vandaag nog een SUP board moet kopen!

  Lees meer
 16. Suppen met je hond: de ultieme gids

  sup boarden met hond

  Paddleboarden met je hond is een geweldige manier om samen met je hond van de natuur te genieten terwijl je drijft op het water. Het is echter niet altijd even makkelijk om je hond mee te nemen op een SUP board.

  Lees meer
 17. Waarom Stand up Paddling de ultieme sport is

  stand up paddle board sport

  Suppen is een sport waarbij je werkelijk alle spiergroepen in je lichaam aanspreekt. Dit betekent natuurlijk dat je er ook veel calorieën mee kunt verbranden.

  Het is het dus een goede sport om te gaan beoefenen als je af wilt vallen of je gewicht stabiel wilt houden. De reden dat men zo massaal zijn begonnen met de sport, is dat het een complete full-body workout is.

  Het maakt je core een stuk sterker (je rug en buik), is een bijzonder goede cardio training, geeft je een goede balans en zorgt voor meer flexibiliteit van het lichaam. Lees er hier alles over!

  Lees meer
 18. 2018 ISA World SUP en Paddleboard Kampioenschappen

  isa wereldkampioenschappen sup paddleboard

  Morgen begint het wereldkampioenschap SUP boarden 2018 in Riyue Bay op het eiland van Hainan in China. Met een temperatuur van maximaal 15 graden wordt dit zeker niet een van de warmste kampioenschappen, de wetsuits mogen absoluut aan!

  Lees meer