• Vind de laagste prijs
  • Alleen de beste aanbieders
  • Eenvoudig vergelijken

Logo SUP board | stand up paddle

Dry Bag

Bezig met laden...

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dry Bag

Wil je tijdens het SUP boarden belangrijke spullen meenemen zoals je mobiele telefoon, portemonnee of andere zaken? Zorg dan dat deze opgeborgen zijn in een dry bag. Een dry bag is handige, waterdichte tas die jouw spullen 100% droog houdt. Ideaal voor als je lekker wil touren en zo nu en dan toch een fotootje wilt maken van het prachtige uitzicht.

Altijd droge spullen met een dry bag

Zijn die handige elastieken aan de voorkant van een SUP board je weleens opgevallen? Deze zijn gemaakt om spullen onder te klemmen. Toch wil je daar niet je gewone rugtas onder klemmen. Mocht je onverhoopt een keer van je paddle board vallen, dan heb je gegarandeerd ook een natte rugtas. Stop daarom je spullen in een dry bag. Alles wat je in een dry bag stopt, blijft droog door het speciale vouwsysteem. Je kunt je belangrijke spullen zoals je telefoon, droge kleding en eten/drinken meenemen op het water zodat je op alles bent voorbereid.

Op Supboard-99 bieden we dry bags aan met ieder een verschillende inhoud. De 12 liter dry bag is handig voor kleine spullen, daar waar de 90L dry bag perfect is om ook droge kleren, schoenen en zelfs je peddel in te bewaren